Ürgüp Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Elde ettikleri kazanımları ülkesi ve milletinin yararı için kullanan, üreten bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu eğitimi, her türlü eğitim ve teknoloji desteği vererek karşılıklı güven içinde sağlamak

Başarılar: Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Ürgüp Bilim ve Sanat Merkezi 07.04.20221 tarih ve 23760872 sayılı bakanlık onayı ile bağımsız bir eğitim kurumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Ürgüp Bilim ve Sanat Merkezi, TOKİ’de yer alan Şehit Polis Fevzi Başaran Ortaokulu binasının 2. Ve 3. katında hizmet vermektedir. Kurumumuzda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 6 gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Saatler: Hafta İçi: 16.00-19.10 Hafta Sonu: 09.00-13.30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Servis uygulamamız bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://urgupbilsem.meb.k12.tr

Adres - 15 TEMMUZ MAH. ESAT ESATOĞLU CAD. ŞEHIT POLIS FEVZI BASARAN ORTAOKULU NO 2 ÜRGÜP / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :HAFTA İÇİ AKŞAM-HAFTA SONU GÜNDÜZ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kurumumuzun bulunduğu mahalleye ilçe merkezinden belediye servisleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz İlçemiz 15 Temmuz Mahallesi Toki Konutlarında yer alan Şehit Polis Fevzi Başaran Ortaokulu 2. ve 3. katında bulunmakta olup İl merkezine 20 km uzaklıktadır.